Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Топові місця біля Києва для поїздки на вихідні


Київщина вражає своєю природою та різноманітністю пам'яток. Дана стаття - це гарний огляд того, що можна знайти поблизу Києва, адже тут теж приховано безліч скарбів, які варто відкривати! Ваш тур включатиме храми, міста, прекрасні сади, озера та багато іншого.

Межигір'я


Для любителів активного відпочинку відмінним варіантом стане парк "Межигір'я".
Топові місця біля Києва для поїздки на вихідні
Колишня резиденція президента, перетворена на національний парк, вражає своїми масштабами і розкішшю. Тут можна орендувати велосипед або електросамокат, щоб оглянути величезну територію, включаючи озера, скульптури, фонтани та величезні парки. Для тих, хто любить піші прогулянки, доступні численні маршрути серед мальовничих пейзажів.

Водосховище


Околиці Києва багаті на природні дива. Наприклад, заповідник "Київське море" на Київському водосховищі пропонує чудові можливості для водних видів спорту, риболовлі та пікніків на природі.
Топові місця біля Києва для поїздки на вихідні

Величезна площа водосховища, оточена лісами, створює ідеальні умови для відпочинку від міської метушні.

м. Канів


Не можна оминути увагою і місто Канів, яке славиться своєю багатою історією та природними красотами. Тут знаходиться могила Тараса Шевченка, національного поета України.
Топові місця біля Києва для поїздки на вихідні

На Тарасовій горі розташований музей, присвячений його життю і творчості, звідки відкривається чудовий вид на Дніпро. Крім того, у Каневі можна відвідати Канівський природний заповідник, де зберігається унікальна флора і фауна.

Сад імені Гришка


Одним з таких місць є національний ботанічний сад імені Гришка. Він розташований усього за кілька кілометрів від центру Києва і вражає своєю різноманітністю рослин, ландшафтів та мальовничими видами на Дніпро.
Топові місця біля Києва для поїздки на вихідні

Це ідеальне місце для тих, хто шукає спокій і гармонію з природою. Величезна територія саду дозволяє знайти куточки для відпочинку, пікніка або просто для прогулянки серед квітучих рослин.

Слідами Браницьких

Якщо вам цікаво, що подивитися під Києвом, гарним варіантом може бути Білоцерківська православна церква. Всупереч її назві, ви знайдете тут набагато більше, ніж просто ще один православний храм, хоча і він (або скоріше «вони», оскільки їх тут більше) неодмінно приверне вашу увагу. На Замковій горі можна побачити скромний класицистичний Зимовий палац Браницьких 18-19 століть, в якому сьогодні знаходиться школа.
Топові місця біля Києва для поїздки на вихідні

В Олександрійському районі колись стояв родинний Літній палац, оточений прекрасним садом, який зараз належить Ботанічному саду Національної академії наук. Вам неодмінно сподобається зануритися в цю пишну зелень з її численними архітектурними особливостями. Прогулюючись містом, ви знайдете багато інших слідів родини Браницьких, таких як ринкові павільйони та склади. Красивою пам'яткою є також католицький костел Святого Іоанна Хрестителя.

Коростишівський каньйон


Мальовниче місце, яке вражає своїми природними краєвидами. Каньйон знаходиться поблизу міста Коростишів, що за 100 км від Києва. Вода в озері чиста та прозора, а скелясті береги додають особливого шарму.
Топові місця біля Києва для поїздки на вихідні

Це місце ідеально підходить для піших прогулянок, фотосесій та відпочинку на природі.

Завдяки багатству історичних, культурних і природних пам'яток, околиці Києва пропонують безліч варіантів для незабутніх вихідних. Щоб зробити вашу подорож ще комфортнішою та мобільнішою, скористайтеся сервісом по оренді автомобіля в Києві, який дозволить з легкістю досліджувати ці чудові місця у власному темпі. Незалежно від ваших інтересів, околиці Києва завжди готові здивувати та захопити.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини





На початок