Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Комфорт, безпека та дружня спільнота – топові запити покупців житла в Україні


Комфорт, безпека та дружня спільнота – топові запити покупців житла в Україні

До початку воєнних дій на території України при виборі житла покупці керувались престижність району. Локація житлового комплексу відігравала основну роль. Але останнім часом ситуація дуже змінилась. Зараз при покупці житла українці звертають увагу на безпеку, комфорт, а також спільноту. Цією інформацією поділився генеральний директор будівельної компанії ЕНСО Раміль Мехтієв.

СЕО ENSO каже, що під час війни покупців найбільше турбують питання безпеки. За часів пандемії більшість власників житла хотіли підтримувати соціальну дистанцію. Але зараз всіх стало цікавити, хто саме живе поруч, які цінності у сусідів. Саме на цьому формуються запити, зазначив Мехтієв.

Як він каже, також для покупців стали важливими питання ергономіки та комфорту при виборі житла. Багато хто вже має досвід перебування на карантині та в укриттях. Тому кожен власник житла бажає мати зручний та функціональний житловий простір.

Ще під час пандемії всі впевнилися, наскільки важливо для комфорту кожного члену сім'ї мати приватний простір. Тому сучасне житло повинно бути грамотно поділеним на функціональні зони в залежності від потреб. Як пояснює СЕО девелоперської компанії ЕНСО, це відчуття значно посилилось після початку воєнних дій на території країни.
Комфорт, безпека та дружня спільнота – топові запити покупців житла в Україні

Раміль Мехтієв каже, що зараз може виграти тільки той продукт, які поєднує у собі правильне наповнення та концепцію, формуючи коло однодумців та об’єднуючи людей зі спільними поглядами.

Він каже, що у багатоквартирних будинках дуже важливо, щоб мешканці могли комфортно співіснувати, постійно взаємодіяти та вміти домовлятись один з одним. Мехтієв зазначає, що успіх будь-якого проєкту напряму залежить від того, чи вдасться створити міцну спільноту зі схожими поглядами та принципами.

Довідка


ENSO – українська компанія, що була створена у 2017 році. В основі діяльності девелоперської компанії є розробка та будівництво, а також подальше управління комерційними та житловими проєктами у сфері нерухомості.

Компанія ЕНСО з самого початку застосовує новітні архітектурні рішення та використовує сучасні будівельні матеріали вітчизняного та закордонного виробництва. Девелопер побудував житлові комплекси загальною площею 400 тис. кв.м, серед яких Перша та Друга колекція Poetica, Diadans, Fjord.

Будівельна компанія ENSO першою в Україні звела житловий комплекс, який повністю відповідає екологічним стандартам. Ще у 2020 році комплекс Diadans отримав сертифікат BREEAM InternationalNewConstruction, пройшовши оцінку енергоефективності та безпеки. Це доводить, що будівництво проводилось згідно зі стандартами безпеки з використанням екологічно чистих матеріалів.

Компанія ENSO прагне змінювати шаблони, використовуючи нові нестандартні підходи у своїх архітектурних проєктах. Житлові комплекси ЕНСО дарують комфорту та безпеку мешканцям, а також покращують вигляд міста.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини





На початок