Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Які переваги консультації з ветеринаром онлайн


Які переваги консультації з ветеринаром онлайн

Домашні улюбленці є більш ніж рівноправними членами родини. Тому про здоров’я всіляких котиків, собачок, папужок та навіть рибок власники зазвичай дбають навіть більше, аніж за своє власне. Адже розказати про свій стан вони не можуть і лише поведінкою та незрозумілими для людей звуками показують, що їм погано. Але ветеринарні пункти є не у кожному мікрорайоні чи селі, везти туди на таксі по кишені не всім, а у громадський транспорт з тваринами не завжди пускають.

Чудовим виходом у багатьох складних ситуаціях є онлайн консультація ветеринара, які надають спеціалісти деяких клінік. Знайти найкращого фахівця на сайті Vethub.

Переваги онлайн консультацій з ветеринаром


На відміну від звичайних, онлайн-консультації у ветеринара мають низку вагомих переваг.

1. Зручність. Проконсультуватися зі спеціалістом можна в себе дома, навіть з-за кордону, у зручний для власника та вихованця час, який не залежить від розкладу роботи закладу.

2. Спокій. Під час консультації тварина поводить себе спокійно та не відчуває стресу. За думкою спеціалістів з всеукраїнського сайту Vethub, під час поїздки та звичайного візиту до лікаря котики та песики нервують і бояться, що може призвести до погіршення їхнього самопочуття. Консультація вдома, у звичній обстановці, поруч з улюбленим хазяїном не несе таких проблем. Огляд проходить тихо та без хвилювань.

3. Безпечність. Виключаються контакт з хворими тваринками та ризик заразитися від них.

4. Високий рівень професіоналізму лікарів. Онлайн-консультації проводять лише найдосвідченіші фахівці з величезним досвідом, які призначать лікування віддалено чи все ж порадять привезти улюбленця особисто.

5. Оперативність. Консультації через інтернет дозволяють швидко отримати відповіді на питання, які хвилюють власника вихованця, без очікування на час особистого прийому.

6. Спостереження за станом здоров’я тварин, які хворіють хронічно. Завдяки онлайн-консультаціям є можливість своєчасно вносити коригування у лікування та запобігати загостренню захворювань.

7. Дані про історію лікування. Якщо улюбленець постійно спостерігається у ветеринарній клініці, у спеціаліста є доступ до її історії хвороб, діагнозів, призначених ліків та процедур тощо. Це дозволяє під час консультації мати повну картину стану здоров’я пацієнта та надати йому необхідну допомогу.

8. Можливість проконсультуватися з вузькими спеціалістами. На сайті https://vethub.pet/ є дані фахівців 17 спеціальностей, серед яких – репродуктолог, онколог, орнітолог, фелінолог для тварин та інші.

9. Ціна. Зазвичай коштують онлайн-консультації дешевше, ніж звичайні.

Під час дистанційного прийому власники тварин (це дуже корисно новачкам) дізнаються про особливості поведінки своїх улюбленців, вчаться надавати їм першу допомогу, отримують рекомендації щодо догляду та дієти.

Онлайн-консультації – це оперативно, доступно, зручно та ефективно. Вони наближають людей та їх вихованців до лікарів, спрощують процес профілактики хвороб та їх лікування.
Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
Ще новини





На початок