Написати нам  -  Розмістити статтю  -  Телеграм  -  Facebook  -  YouTube.новини  -  На головну 


   

Картонні коробочки – найкраще пакування для солодощів


В Україні з’являється все більше крафтових та домашніх майстерень. А разом з ними зростає й пропозиція пакування, в тому числі для солодощів. Виробники пропонують упаковки з різного матеріалу, різних форм, розмірів і дизайну. Хочете розібратись, чому саме картонні коробочки для солодощів є найкращим вибором? Можливо, також хочете знати, продукції якого виробника варто віддати перевагу?
Картонні коробочки – найкраще пакування для солодощів

У чому привабливість картонного упакування?


Пластикову тару вже давно розцінюють як показник поганого смаку. Що стосується використання контейнерів з інших матеріалів, то вони суттєво підвищують кінцеву вартість продукту.

А що відносно картонного пакування? Насправді, картонні коробки – це стандарт сучасної подачі кондитерських виробів. Якраз доречно буде звернути увагу на функції, які виконують картонні коробки. Ці контейнери з екологічно безпечного матеріалу:


  • надійно зберігають продукцію та захищають її від забруднень;

  • вигідно демонструють продукцію.
  • І при цьому коштують вони недорого. Вартість картонних коробок «непомітно» вписується у вартість кінцевого товару, а цінники залишаються конкурентоспроможними.

    Картонне упакування має ще одну вагому перевагу, яку не можна замовчувати. Воно є помітним і досить дієвим рекламним інструментом.
    Картонні коробочки – найкраще пакування для солодощів

    Коробочки з картону – ефективні носії реклами


    Споживач приділяє упаковці буквально секунди свого часу, і ці секунди виробники намагаються використати по максимуму. Знаєте, як працює розміщена на упаковці реклама?

    1. Яскраве зображення привертає увагу та «притягує» покупця до продукту.

    2. Реклама створює візуальний знак рівності між компанією та продуктом. Картинка, логотип, вдалий напис – все це стає своєрідним ключем до запам’ятовування та впізнавання бренду.

    3. Зображення взаємодіє зі споживачами на рівні емоцій. Воно стає своєрідним елементом довіри та служить гарантом якості.

    Тобто реклама робить все, щоб саме цей товар був пріоритетним для покупців.

    Картонні коробочки від «УкрСІЧ» – еталон упакування для солодощів


    Поліграфічна компанія «УкрСІЧ» одна з перших в Україні почала випускати коробки для солодощів оптом для потреб крафтових та домашніх майстерень. Зараз працівники «УкрСІЧ» вже мають великий досвід у цьому ділі. У типографії добре знають, як зробити упаковку такою, щоб вона сприяла підвищенню продаж кондитерських виробів.

    На складі «УкрСІЧ» можна вибрати та відразу ж купити:


  • коробочки з «глухою» кришкою;

  • моделі з прозорим віконцем;

  • коробки з картонними вставками для індивідуального розміщення кожного виробу;

  • контейнери з ложементом для кожної цукерки;

  • коробки з кришками, які знімаються та зсуваються.
  • Упаковку з індивідуально розробленою рекламою в «УкрСІЧ» теж можна замовити, адже у компанії є типографське обладнання.

    «УкрСІЧ» пропонує низькі ціни на продукцію в роздріб, на дрібний та великий гурт. Це дуже вигідні умови співпраці для крафтових кондитерських та домашнього бізнесу, а також для великих майстерень і фабрик.
    Читайте та обговорюйте, та приєднуйтесь КИЇВ до нашого соціуму - Telegram або Facebook
    Ще новини





    На початок